Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
0
0
9
7
6
3

Rólunk

Webáruházunk legfőbb termékkörét a FIY (Finish It Yourself) bútorok alkotják, karöltve a DIY (Do It Yourself) trenddel.

Hogy mit is jelent ez?

Bizonyára jártak már úgy, hogy megláttak egy számukra tetszetős bútort, de sajnos nagyon rossz állapotban volt. Idő és lehetőségek híján nem adódott alkalom arra, hogy felújíthassák maguknak pedig szinte már látták otthonukban a felújított bútort. Talán már a színe és a dekorációja is a szemük előtt volt. Vagy megtörtént Önökkel, hogy az elkészült darabról később kiderült, sajnos nem lett megfelelően fertőtlenítve és a már felújított bútort tovább rongálták a rovarok.

Ebben szeretnénk Önöknek segíteni.

Bútoraink kivétel nélkül mind felújítottak és fertőtlenítve lettek rovarfertőzés ellen. A felületkezelést csak alapozóval (vizesbázisú) végeztük, így mindenki a maga számára tetszetős színt, stílust(vintage, provance, shabby chic,...) és dekorálást(dekupázs, transzfer, stencil,...) végezhet rajta.

Az alkotó a bútorok mögött

Mindig is érdekelt a belső terek ízléses, egyedi berendezése. Ezért alapfokú tanulmányaim befejezése után lakberendezői szakmát szereztem. Majd 17 éve megismerkedtem a bútor restaurálással. Kezdetektől fogva szívemhez nőtt a szakma, így , habár nem ezen a területen dolgoztam, a hétköznapokon kívül is folyamatosan képeztem magam és fejlesztettem tudásomat. 

Mikó László

lakberendező

Webáruház készítés