Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
0
0
9
7
6
3
Blog
2017.09.03 17:50

A DIY kedvelőknek itt a FIY trend

Te is a DIY szerelmese vagy?

És hallottál már a FIY bútorokról?

A FIY rövidítés jelentése Finish It Yourself, azaz fejezd be magad. A FIY bútorok nem mások, mint olyan felújított bútorok, melyek az átcsiszoláson kívül nem igényelnek más előmunkálatot, a festéshez és egyéb bútordekorálási munkálatokhoz. A FIY bútorok fertőtlenítve vannak a kártevők ellen, helyre van állítva a szerkezetük, felületük pedig alapozó festékkel van kezelve. Dekorálásukhoz, neked már csak annyi a teendőd, hogy megálmodd a stílust, a színvilágot és beszerezd hozzá a számodra tökéletes festéket. 

A FIY bútorral elfelejtheted a fáradtságos előmunkálatokat, a hosszas lakk vagy régi festék eltávolításokat. Nem kell heteken át a különböző rovarölő szerek felszívódására várnod. Nem kell a csapolások és egyéb szerkezeti elemek helyreállításával küzdened. Semmi más dolgod nincs vele, mint átadni magad a kreativitásnak és élvezni a dekorálást!

A FIY bútoroknál a tömegbútorokkal ellentétben eltűnnek a kötöttségek. Nincs stílusra szabva, csak rajtad múlik milyen stílusúvá milyen színűvé alkotod. Teljes harmóniába hozhatod az otthonod meglévő hangulatával.

Kóstolj bele te is a korlátlan kreativitás világába!

Webáruház készítés